Sessie in de Enka

Donderdag 31 maart was het zover, onze gezamenlijke fotosessies in de Enka Hal in Ede. Dit is een oud leegstaand pand, wat super gaaf is voor de fotografie. Helaas staat het op de nominatie om gesloopt te worden….. Maar samen met 3 vriendinfotografen, konden wij 19 fotosessies laten plaatsvinden en dat was echt super leuk!

We moesten in het begin allemaal even wennen aan ons schema (we wisselden steeds van model), maar op een gegeven moment liep het gesmeerd en konden we iedereen op de foto zetten. Het was wat chaotisch en druk, maar wat heb ik genoten van deze mooie locatie, het licht en uiteraard alle lieve modellen die op de foto gingen!

We hebben echt allerlei sessies gehad en dat maakte de dag nog specialer! Zwangere dames, een loveshoot, mooie (tiener) meisjes, kleine, stoere mannen, mama’s met hun dochter(s), een dame voor portretfoto’s en zelfs een gezin! En tussendoor even gezellig kletsen over de fotografie, dat is ook altijd heerlijk!

Aan het eind van de dag hele vermoeide voetjes, maar een zeer voldaan gevoel!

Iedereen heeft ondertussen haar foto’s zelf kunnen bewonderen, nu kan ik ze ook laten zien aan jullie! Op mijn website zullen de foto’s binnenkort ook staan en uiteraard op mijn socialmedia pagina’s! Dit is een kleine selectie.