Boudoir

Boudoir fotografie is een stijlvolle, sensuele manier van het fotograferen van dames in lingerie.
Het is een belevenis, een geweldige ervaring.
Door de sessie, het laten zien van de foto’s tussendoor en het resultaat achteraf krijgt je zelfvertrouwen zo’n boost! Heerlijk! Ik heb al verschillende redenen gehoord, waarom dames deze shoot willen; ze willen iets verwerken, meer zelfvertrouwen krijgen, trots zijn, een nieuw hoofdstuk beginnen, het vereeuwigen voor later, zichzelf vieren, maar ook omdat ze het gewoon heel mooi vinden en dit ook eens willen.

Voordat de sessie plaats vindt, hebben we een aantal contactmomentjes. Op die manier weet jij wie jou op de foto gaat zetten en weet ik wat je wensen zijn. De fotosessie vindt plaats in een mooie hotelkamer of in je eigen slaapkamer, mits deze daar geschikt voor is. Na het reserveren van de shoot, ontvang je van mij een informatiegids met alle handige tips om je voor te bereiden op je boudoirsessie.

De sessie duurt langer dan een normale fotosessie, dit komt omdat boudoir fotografie een beleving is, een uitje speciaal voor jou! Je gunt jezelf deze sessie, omdat je het verdient.

Je kunt in meerdere setjes op de foto en ik laat je zien hoe de poses eruit zien. Deze poses voelen soms onnatuurlijk aan, maar het resultaat dat je hiermee krijgt is verbluffend!

Na de sessie, zal ik de foto’s gaan uitzoeken en bewerken. Zodra ze klaar zijn, gaan we ze samen bekijken (mocht je te ver wonen, kan ik een mooie online galerij maken) en kun je aangeven welke foto’s je in het album wilt hebben. Ik heb ook voorbeelden van deze albums, zodat je een goed idee krijgt hoe jouw boudoir foto’s in het album eruit komen te zien. Een mooi aandenken aan een belevenis die je nooit meer zult vergeten!

Do something today that your future self is grateful for

Wil je meer informatie over de prijzen of heb je nog een andere vraag? Stuur een mailtje naar arrowandlaceboudoir@gmail.com