Wat vind ik het altijd leuk om te lezen dat de mensen die bij mij op de foto zijn geweest, de fotoshoot als fijn hebben ervaren. En natuurlijk nog leuker om te lezen dat ze zo blij zijn met de foto’s! Deze recensies zijn op mijn Facebookpagina geschreven en een aantal hiervan deel ik nu ook op mijn website! * Trots! *

Vandaag ben ik samen met mijn kids naar Delft gereden voor een fotoshoot bij Daphne. We komen zelf uit Doetinchem, maar het was zeker de moeite waard!
We werden door Daphne warm ontvangen en wat ” leest” ze de kids goed. Het was een mooie locatie en de sfeer was gezellig. 
De foto ’s zijn super!!!

Renate & kids

De shoot was gezellig en heel relaxt. Alles ging heel natuurlijk waardoor het geen geposeerde en “stijve” foto’s zijn geworden. 
Het eindresultaat is super en het was moeilijk kiezen uit alle leuke foto’s!!
Ik beveel Daphne zeker aan. Als ik weer een shoot zou willen maken, ga ik zeker weer terug naar Daphne
 ????

Danielle

Het is altijd fijn om Daphne als fotograaf te hebben !! Professioneel en super leuk met kinderen dit zie je terug in haar foto’s! Ze zijn prachtig om te zien…

Mirjam

Omdat wij al eerder naar tevredenheid een fotoshoot bij Daphne hebben laten doen, dachten wij meteen aan haar toen we een mooi fotocadeau nodig hadden. Daphne raadde Clingendael aan en de foto’s zijn fantastisch geworden. Ze stelde onze jongens op hun gemak en maakte ze aan het lachen. Echt super! Nogmaals bedankt!!

André

We wilden is een keer wat anders en omdat de tijd zo snel gaat, ook als gezin met elkaar op de foto. Industrieel en stoer op een coole locatie. Dan moet je dus bij Daphne zijn! Het was koud, maar door de gezelligheid en omdat Daphne super relaxt is en ons op ons gemak stelde kwam dat helemaal goed. De foto’s zijn echt zo ontzettend gaaf geworden!!

Patricia

Via vrienden zijn wij terecht gekomen bij Daphne voor een mooie familie foto voor mijn ouders.  Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. 
Daphne liet ons vrij in onze ideeën en wensen en gaf de juiste aanwijzingen zodat wij uit heel veel mooie foto’s de juiste foto hebben kunnen kiezen.  Mijn ouders en wij zijn dan ook erg blij met het resultaat!

Wanda

Voor de tweede keer een zwangerschapsshoot bij Daphne gedaan. Het was een hele gezellige en relaxte shoot. De foto’s zijn echt prachtig!! Ben je op zoek naar een fotograaf die je op je gemak kan stellen zal ik Daphne zeker aanbevelen! Heel erg bedankt voor de leuke dag en de mooie foto’s.

Mandy

Een erg leuke shoot met prachtige jurken. Ik ben heel blij met de foto’s! Bedankt Daphne!

Lisette

Onze eerste gezinsfotoshoot was met Daphne! Van tevoren vonden we het erg spannend maar dat was nergens voor nodig want Daphne doet het zo natuurlijk en liefdevol dat zelfs ons zoontje bij haar op z’n best op de foto staat! We zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s, zo’n prachtig resultaat dat we ze zelfs uitvergroot in ons huis gaan laten pronken! Heel erg bedankt voor de leuke en prachtige shoot Daphne! We komen zeker bij jou terug voor meer foto’s!

Liesbeth

Laatst een shoot gehad met Daphne bij de TU, was beetje zenuwachtig in het begin. Daphne zorgde voor een relaxte en gezellig sfeer waardoor je je snel op gemak voelt. 
De foto’s zijn super stoer en gaaf geworden! Ben heel erg blij met het resultaat!!

Claudia