Wat leuk dat je interesse hebt in mijn foto’s!

Ik zal in het kort wat over mezelf vertellen zodat je een beetje een idee krijgt wie ik ben 🙂

Zolang als ik me kan herinneren ben ik gek op foto’s maken. Ik kreeg al op jonge leeftijd een eigen camera (en jawel, mét een fotorolletje….) en toen ik 18 werd, kreeg ik mijn 1e spiegelreflex camera en daar ging ik enthousiast mee aan de slag. Ik volgde verschillende workshops en leerde zelfs mijn fotorolletjes te ontwikkelen in een doka! Ik stapte over op digitaal en toen mijn schoonzus zwanger was, had ik mijn allereerste fotosessie. Na haar volgde er vriendinnen en collega’s en zo is het balletje gaan rollen. Ik heb de basisopleiding aan de FotoVakschool gevolgd en na een aantal leuke workshops heb ik in 2016 de opleiding “Natuurlijk daglicht fotografie” bij Willie Kers gevolgd. Ik vind het mooi om te zien wat het licht doet en vind het heerlijk om op locatie foto’s te maken!

Ik word blij van

Mijn gezin. Een heerlijk zonnetje. Chocolade. Foto’s van vroeger bekijken. Winkelen. Knuffelen. Eendjes brood voeren. Na een douche in een schoon bed stappen. Stoeien. De liefde. Naar een festival gaan. De slappe lach. Meezingen met de radio. Reizen. Vrolijke mensen. Fotograferen. IJs. De schaterlach van mijn kindjes. De geur van verse appeltaart. Een goede serie of film kijken.

En dit vind ik stom

    Dierbaren verliezen. Tegen de wind in fietsen. Ziek zijn. Schoonmaken. Een loopneus. Hagel. Verdriet. Dat mijn toetjes zo snel op zijn. Vertraging. Anonieme bellers. Wolken voor de zon. Koude handen.

Mocht je vragen hebben, kun je me altijd een berichtje sturen!

Wie weet tot ziens!

Daphne van Zuijlen

Daphne van Zuijlen Fotografie - 06-22533557
info@DaphnevanZuijlen.nl