Trots op mijn website!

Trots op mijn website!

Ik ben dit keer extra trots op mijn site, omdat ik hem helemaal zelf heb gemaakt!! Ik wilde al een tijd een nieuwe site, omdat mijn vorige niet meer paste bij de stijl van de foto’s, hij was erg donker terwijl mijn foto’s fris en licht zijn. Maar het laten maken van een site kost heel veel geld en om eerlijk te zijn, kan ik dat geld heel goed gebruiken voor andere dingen (een nieuwe camera, lens of mooie jurken). Op mijn werk op het reisburo, hou ik meerdere websites bij, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en besloten aan de slag te gaan met mijn eigen website! Gelukkig had ik 2 hulplijnen die ik af en toe wat kon vragen als iets niet lukte.  Ik ben héél benieuwd wat jullie ervan vinden! En oordeel niet te hard, want ik heb dus totaal geen opleiding in het bouwen van websites…… 😉